Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve çevre şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Tamlanan bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını anlatım etmektedir. Ama bu mevzuda titiz yapmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha esen uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapsı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

Bapnın Kapanma Sistemi: Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu sistem, bapnın yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını sağlar, böylece yangının yayılmasını engeller.

Konstrüksiyonların bir parçkakımı şeklinde evetğundan güzel şekilde monte edilmeli ve berduş şekillerde olmamalıdır.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir asayiş özelliğidir ve yangın veya öbür ivedili durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını kurmak yürekin mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya kuvvetli kabilinden malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle çıkmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca normal olarak üretilen Yangın Çıkış Kapısı modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların basitçe tahliye olmalarını katkısızlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size haber verecektir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page